Selecteer provincie

The Travel Company Reis- en Adviesbureau/Travel Care 0251-243224 aanbiedingen & ervaringen. Beste betaalbare overnachtingen Kosten & Prijzen.

Details

Adres
Maerten v Heemskerckstr 22/24
1961EB Heemskerk
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Booking.com

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Boek uw reis, vliegticket, hotel, autohuur en overige direct via onze website. De geboekte reis wordt in zijn geheel vertrouwd afgehandeld via ons telefonisch reisburo in Almere. Snel, gemakkelijk en comfortabel, óók 's avonds en in het weekend!

U kunt natuurlijk ook altijd terecht bij één van onze vestigingen of bij onze Personal Travel Agents, dicht bij u in de buurt!

Boeken bij uw eigen 'PERSONAL TRAVEL AGENT'

Naast de reizenverkoop via de website, de reisbureaus en het Call Center van The Travel Company bieden wij u tevens de service aan van advies en verkoop op locatie met onze Personal Travel Agent (PTA).

Een PTA bij u in de buurt komt graag thuis bij u langs, voorzien van de modernste apparatuur, waarmee draadloos contact gelegd wordt met alle gerenommeerde reisorganisaties, reis en annuleringsverzekeraars, autoverhuurbedrijven en luchtvaartmaatschappijen.
Een uitgebreide keuze van merken in combinatie met de jarenlange ervaring van onze medewerkers, bieden u de zekerheid van een geslaagde vakantie.