Masa International/Rietman Makelaardij OZ 075-6423528

Details

Adres
Zaandammerstraat 58
1531DS Wormer
Noord-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Booking.com

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

voor informatie > [email protected] of bekijk onze website www.masainternational.nl
Met 34 jaar ervaring als Spanjemakelaar aan de Costa Blanca, heeft Masa Nederland alle kennis in huis om u te helpen bij de aankoop van uw woning onder de zon; voor vakantie, pensionering, permanente bewoning, verhuur, als investering of gewoon voor uw eigen plezier.

MASA begeleidt al jarenlang, op een persoonlijke wijze, relaties bij de aankoop van een Spaanse woning en om (nog meer) van het leven te genieten met een MASA woning in Spanje. Indien U kiest voor zekerheid, betrouwbaarheid, de laagste prijsgarantie en ervaring is MASA een logische keuze.

Juist in deze periode is het goed om met de juiste partner een degelijke aankoop te doen, waarbij vertrouwen, ervaring en het juiste aanbod gekoppeld aan een persoonlijke begeleiding in uw eigen taal de basis vormen voor een succesvolle aankoop. 

MASA heeft ondertussen meer dan 32.000 tevreden kopers, welke hun Spaanse huis in samenspraak en onder begeleiding in hun moedertaal hebben gekocht. Wij zijn onafhankelijk en kennen de ins en outs van de projecten en ontwikkelaars.