Kleine Kolonel De

Details

Adres
Oude Deventerweg 7
7448RK Haarle gem Hellendoorn
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Deze luxe Bed and Breakfast ligt op een zeer bijzonder plekje in het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, in het groene hart van Overijssel, op de grens van Salland en Twente. B&B De Kleine Kolonel is het adresje voor een leuke overnachting, een actieve mid-week, of een weekendje weg in prachtige natuur. Wij bieden u naast ongekende rust en ruimte, een heerlijk bed en uitgebreid ontbijt met uitzicht op de bossen en velden tussen Holten en Hellendoorn.

B&B De Kleine Kolonel beschikt over twee 2-persoonskamers, De Oude Stal en De Hooizolder en verwelkomt maximaal 4 gasten van 18 jaar en ouder. De slaapkamers hebben ieder een eigen badkamer voorzien van vloerverwarming, bad, douche, wastafel en WC. Boekt u voor 4 personen (of B&B Exclusief voor 2 personen) dan beschikt u over de gehele Bed & Breakfast. Boekt u per 2-persoonskamer dan deelt u mogelijk de gezamelijke woonkamer met open keuken met de gasten van de andere kamer. De voormalige staldeuren in de woonkamer bieden een wijds uitzicht over de bloementuin, de omliggende weilanden en het bos van Natuurmonumenten.

B&B De Kleine Kolonel biedt u ongekende rust en ruimte in 5-sterren comfort.

Wat onze gasten schrijven over B&B De Kleine Kolonel: Gastvrijheid: Zeer goed | Kwaliteit: Zeer goed | Comfort: Zeer goed

Een oase van rust. Wij hadden het Exclusief Arrangement (het huisje helemaal voor onszelf – 2 personen). Onze gastheer behandelde ons zeer gastvrij en voorkomend, geen moeite leek hem teveel om het ons naar de zin te maken. daarbij hebben we ook een vier-gangen diner bij hem in huis gegeten, excellent lekker. Bedankt voor de fijne dagen!!

Gastvrijheid: Zeer goed | Kwaliteit: Zeer goed | Comfort: Zeer goed

Een verfijnder en aangenamer cadeau hadden de kinderen ons niet kunnen geven. De Cadeaubon B&B De Kleine Kolonel met 2 overnachtingen, 2 ontbijten, plus een 4-gangen diner. Wij werden 70 en 75 jaar op een mooie en verstilde plek nabij het grootste aaneengesloten bloeiende heidegebied. Ontvangen en verzorgd door een gastheer in elke betekenis van het woord.