DICTATOR Productie BV

Details

Adres
Energieweg 11
8304AJ Emmeloord
Flevoland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

DICTATOR Productie B.V. uit Emmeloord is al sinds 1932 fabrikant van alles op het gebied van het geruisloos openen en sluiten van deuren ook graag uw leverancier voor o.a. deurhoudmagneten, rookmelders, vrijloopdeurdrangers en DICTAMAT branddeuraandrijvingen. Al deze producten worden in Europa geproduceerd en voldoen aan de nieuwste eisen zoals gesteld door de brandweer en in het Bouwbesluit. Kortom voor ieder brandend vraagstuk bieden wij u de oplossing.

DICTATOR levert alle benodigde componenten om een vastzetinrichting van branddeuren te creeren. Zowel als stand-alone installatie of in combinatie met een brandmeldcentrale.

Deurhoudmagneten op 12V of 24V voor plafond-, wand of vloermontage.
Rookmelders
Warmtemelders
Deursluiters en deurdrangers
DICTAMAT aandrijvingen voor (brand)deuren.

Voor brandveiligheid gecombineerd met optimale toegankelijkheid voor uw deuren biedt DICTATOR de TJSS vrijloopdeurdrangers uit Zwitserland. De deur kan op iedere gewenste positie open blijven staan, maar zal in geval van brand of stroomonderbreking altijd mechanisch worden gesloten.

Heeft u een ander moeilijk vraagstuk m.b.t. brandbeveiliging voor uw deuren? Wij willen graag met u meedenken naar een geschikte oplossing, voor zover deze niet al in ons leveringsprogramma voorhanden zou zijn.

DICTATOR, uniek in o.a. deursluittechniek al sinds 1932.