Appartementen Het Hanzehuis 0514-681453 aanbiedingen & ervaringen. Beste betaalbare overnachtingen Kosten & Prijzen.

Details

Adres
Noord 2
8715HR Stavoren
Friesland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Booking.com

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

In Stavoren, het pittoreske havenstadje gelegen aan de Friese IJsselmeerkust, staat het Hanzehuis.
In de frisse lucht van de Friese weiden en meren staan haar 6 comfortabele meerkamerappartementen voor u klaar voor vakantie of een langer of korter verblijf om andere redenen. De royale vakantie-appartementen zijn sfeervol ingericht, goed verzorgd en voorzien van alle comfort.

Wilt u in Friesland gaan zeilen of anderszins watersporten en wilt u aan de wal overnachten? Maakt u uw boot schoon in een van de jachthavens in Stavoren of omgeving en hebt u logies en ontbijt nodig? Zoekt u een prettig appartement in een rustige omgeving waar de natuur nabij is om te kunnen onthaasten? Wilt u met Frieslands fraaie steden en de friese cultuur kennismaken? Dan is het Hanzehuis uw ideale tijdelijke thuisbasis.

Het Hanzehuis is gespecialiseerd in scheepsantiek als scheepsklokken, lampen, barometers, kompassen, scheepsmodellen, sextanten, etc. Wij kopen en verkopen scheepsantiek, klokken, barometers, verlichting, nautische gifts en deco-artikelen en wij verkopen scheepsantiek in consignatie (bemiddeling). Ook zoeken wij bepaald scheepsantiek in opdracht. De verkoop vindt plaats in onze winkel in het Hanzehuis.