Indsje Eetcafé Op 't 043-4072547 aanbiedingen & ervaringen. Beste betaalbare overnachtingen Kosten & Prijzen.

Details

Adres
Rijksweg 97
6267AE Cadier en Keer
Limburg
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Booking.com

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Welkom bij Eetcafé / Bed & Breakfast Hotel "Op 't Indsje". Sinds jaar en dag is Eetcafe "Op 't Indsje" bekend bij velen als een gezellig eetcafe. Waar u dagelijks kunt mee eten met de pot of kunt kiezen uit de vele gerechten van de menukaart. Sinds afgelopen jaar is het zelfs mogelijk om bij Bed & Breakfast Hotel "Op 't Indsje" te overnachten tussen de schilderachtige landschappen van het Zuid-Limburgse land.

Bed & Breakfast Hotel "Op 't Indsje" heeft 6 mooie, ruime en moderne kamers ter beschikking. Iedere kamer is voorzien van een ruime badkamer en een twee persoons bed. Uiteraard is het geen probleem kinderen mee te nemen. In dit geval wordt de kamer voorzien van een extra kinderbed. Voor meer informatie over de kamers / beschikbaarheid / prijzen kunt u vinden in het Bed & Breakfast Menu.

Eetcafe "Op 't Indsje" heeft naast een á la carte menu ook de mogelijkheid om iedere dag te genieten van de dagelijkse kost. U heeft de mogelijkheid voor een klein bedrag mee te eten wat de pot schaft. Zoals eerder vermeld biedt de kaart een ruime keuze uit diverse kleine gerechten en de fijnproever de mogelijkheid om iedere keer zich weer te laten verrassen door de chef.