Selecteer provincie

Polygarde BV 088-3088428 aanbiedingen & ervaringen. Beste betaalbare overnachtingen Kosten & Prijzen.

Details

Adres
Leidenlaan 12
6229EZ Maastricht
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Booking.com

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Polygarde beveiligt, ontvangt gasten, regelt het verkeer, zorgt voor de bereikbaarheid van organisaties en draagt bij aan een veilige omgeving binnen gemeenten. In de afgelopen 2 decennia zijn Polygarde en haar medewerkers een vaste waarde geworden bij organisaties in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. 20 jaar van groei en ontwikkeling, van continu luisteren naar de markt en er vast van overtuigd zijn dat medewerkers het goud van je organisatie zijn.

We beschikken over 400 mensen die we continue inzetten bij onze opdrachtgevers

Gezicht van organisatie
Bij beveiliging, receptiediensten en Bijzonder Opsporingsambtenaar (BOA) komt het aan op professionaliteit, ervaring en daadkracht. En op vriendelijkheid. Als opdrachtgever - en of dat nu een gemeente, een hotel of zorginstelling is - wil je dat gasten en medewerkers op een open, vriendelijke manier ontvangen worden. Menselijkheid, benaderbaarheid en vriendelijkheid zijn dan ook zeer belangrijke aspecten in deze functies. Naast vakkundigheid, zijn een verzorgd voorkomen, een vriendelijk woord en een servicegerichte instelling dan ook absolute vereisten bij onze medewerkers.

Polygarde is een bijzonder bedrijf
In 1997 opgericht door de Maastrichtse Sociale Werkvoorziening en momenteel is Polygarde een samenwerking tussen MTB en Intergarde. MTB als SW bedrijf met gemeente Maastricht, Meerssen en Eijsden-Margraten als aandeelhouders, Intergarde als beveiligingsbedrijf behorend bij een groot Duits familieconcern. Daar, aan de basis bij de twee aandeelhouders, ligt het karakter van Polygarde besloten: serious business met een hart.

Hand in het vuur voor medewerkers
Wij voeren onze diensten uit met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De één heeft een participatie-status, de ander is afkomstig uit een WW-traject. Wij leiden de medewerkers op, tot MBO 2 niveau, in een functie die bij hen past en komen vervolgens bij ons in dienst. Ze worden intensief begeleid en samen met ervaren medewerkers gaan zij aan het werk. Wij steken onze hand in het vuur voor onze medewerkers. Want het is juíst die achtergrond die ervoor zorgt dat ze wíllen. Dat ze gáán. Want zo werkt het: als je aan de kant komt te staan en je moeite hebt de draad weer op te pakken, dan is het fijn als iemand je de kans geeft en vertrouwen In je stelt. In je durft te investeren. We weten wat dat met een mens doet. Een nieuw hervonden kracht die zorgt voor een gedrevenheid die zn weerga niet kent.