Selecteer provincie

Roskam Hotel Café Restaurant De 0342-451223 aanbiedingen & ervaringen. Beste betaalbare overnachtingen Kosten & Prijzen.

Details

Adres
Hessenweg 212
3791PN Achterveld
Utrecht
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Booking.com

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Hotel - café - restaurant - partycentrum De Roskam in Achterveld is al sinds 1859 de locatie waar vele gasten hun plek hebben gevonden. Ook u vindt hier de aangename sfeer die precies past bij het moment waarop u bij ons bent. De Roskam biedt zoveel variëteiten om aangenaam te verpozen, dat treft u bijna nergens anders.

Of het nu gaat om culinair genieten, vergaderen of in alle rust een uitstekende nachtrust vinden. In De Roskam vindt u alles onder hetzelfde dak.

Ons gezellige familiehotel voldoet aan alle eisen van modern comfort. U vindt er een aantal vriendelijke kamers met douche, bad en/of toilet. De Bruids-suite is voorzien van een tweepersoons bad en een kamer en suite. Kortom, na een heerlijke dag is het uitstekend slapen bij De Roskam.

U kunt ook bij ons terecht voor bijeenkomsten met grotere gezelschappen. Wij hebben zaalruimte beschikbaar tot 500 personen (staand) en 300 (zittend). Door de veelzijdigheid aan faciliteiten en multifunctionele indeling biedt Ons Gebouw vrijwel alles wat u zich kan wensen voor evenementen.
Door middel van een systeemwand kan de ruimte desgewenst worden vergroot zodat er plaats is voor maximaal 600 personen.

De Roskam verzorgt ook uw evenement aan huis. Vraag vrijblijvend een offerte voor uitgebreide catering of bijvoorbeeld een buffet voor uw familiefeest of bedrijfsuitje.