Boshuis Thuis in water 0345-631206 aanbiedingen & ervaringen. Beste betaalbare overnachtingen Kosten & Prijzen.

Details

Adres
Parmentierstraat 8
4143HA Leerdam
Zuid-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Booking.com

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Last van kalkaanslag? Meer comfort in uw keuken? Gefilterd zuiver, lekker en gekoeld drinkwater of alleen gefilterd water voor welke toepassing dan ook? Eigen watervoorziening uit een eigen bron? Wij bieden u een waterdicht en helder advies!

Service
Onze producten kunt u, met een beetje handigheid, zelf installeren. De producten worden geleverd met een Nederlandstalige handleiding en onze Technische Dienst is telefonisch bereikbaar. Ziet u zelf installeren niet zitten? Onze monteurs staan graag voor u klaar.

Ontwikkeling
Binnen ons bedrijf zijn wij steeds op zoek naar nieuwe producten, verbetering van kwaliteit en uitbreiding van onze kennis. Water is een mooi product waar we zuinig mee om moeten gaan. Onze eigen waterontharder is daar een goed voorbeeld van. Deze is met onze 10 jaar ervaring ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Ze is slimmer, zuiniger en kleiner! Zij is daarmee ook de eerste en enige waterontharder die in Nederland is ontwikkeld en wordt geproduceerd.

Referenties
Inmiddels mogen wij meer dan 2.000 particulieren tot onze tevreden klantenkring rekenen. Maar ook bedrijven als o.a. bij MC Donalds, Rabobank, Golden Tulip Hotels, DE master blenders, UNICA climatech, Nippon express en vele andere bedrijven en overheidsinstanties zijn zeer gewaardeerd klant bij ons. Particulier of bedrijf; u bent bij ons aan het juiste adres voor kwalitatief goed passende waterbehandelingssystemen.