Selecteer provincie

Gilissen & Gilissen Installatietechniek 043-4072220 aanbiedingen & ervaringen. Beste betaalbare overnachtingen Kosten & Prijzen.

Details

Adres
Heerderweg 3
6267NH Cadier en Keer
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Booking.com

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Familiebedrijf Gilissen & Gilissen Installatietechniek is al jaren een begrip in het zuiden van Limburg als loodgieter en installateur. Of het nu gaat om een lekkende kraan bij u als particulier of om een complexe cv-installatie in uw kantoorpand, voor onze installateurs is het geen enkel probleem. 
Kwaliteit, vakmanschap en service staan bij Gilissen & Gilissen Installatietechniek hoog in het vaandel. Wij werken met eersteklas apparatuur, materialen en onze loodgieters en installateurs zijn in het bezit van vakbekwaamheid, kennis en een bak vol ervaring. Zo bent u altijd verzekerd van een perfect eindresultaat. Onze klantenkring bestaat uit particulieren, aannemers, architecten, woningcorporaties, hotels, zorginstellingen, overheidsinstanties en VVE's.

Voor dringende storingen of lekkages kunt u bij Gilissen & Gilissen Installatietechniek altijd gebruik maken van onze 24-uurs servicedienst. Service staat immers niet voor niets hoog in het vaandel. Op ons vaste telefoonnummer 043 - 407 22 20 zijn wij 7 dagen per week te bereiken.
Offerte aanvragen
Wilt u meer informatie of advies over één van onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Gilissen & Gilissen Installatietechniek is werkzaam in de regio Zuid-Limburg; Cadier en Keer, Maastricht en omstreken.